Gå till huvudinnehåll

Stora boken om bakning

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Pedagogiskt upplagd bakbok med ingående presentation av redskap för olika typer av bak, olika mjölsorter, degspad, jäsmedel, sötningsmedel och kryddor. Därefter recept på matbröd, indelade efter mjölsort; vidare recept på bakpulverbröd, vetebröd och wienerbröd, mjuka kakor, småkakor, bakelser och tårtor

Inläsare: Tuthsie, HenningTuthsie Henning

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 46 min.

Utförlig titel: Stora boken om bakning

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1984

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1984"

Medienummer: C60215