Stora boken om bakning
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Pedagogiskt upplagd bakbok med ingående presentation av redskap för olika typer av bak, olika mjölsorter, degspad, jäsmedel, sötningsmedel och kryddor. Därefter recept på matbröd, indelade efter mjölsort; vidare recept på bakpulverbröd, vetebröd och wienerbröd, mjuka kakor, småkakor, bakelser och tårtor
Inläsare: Tuthsie, HenningTuthsie Henning
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 46 min.
Utförlig titel: Stora boken om bakning
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1984
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1984"
Medienummer: C60215