Gå till huvudinnehåll

Nytt bröd : baka gott utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En modern bakbok med recept på glutenfritt bröd, för dig som tröttnat på smuligt köpebröd. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av de många alternativ till de traditionella sädesslagen. Råvarorna i recepten är naturligt glutenfria och säljs i de flesta butiker. Boken innehåller alla slags matbröd, från tekakor och frukostfrallor till lyxigt julbröd

Av: Jessica Frej, Maria Blohm

Inläsare: Lena, ThybergLena Thyberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 2 min.

Utförlig titel: Nytt bröd : baka gott utan gluten

Orginaltitel: Nytt bröd

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : ICA, 2013. ISBN 978-91-534-3947-9, 91-534-3947-3 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014

Förlagans ISBN: 9789153439479

Klassifikation: Qcae, Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : ICA, 2013. ISBN 978-91-534-3947-9, 91-534-3947-3 (genererat)"

Medienummer: CA12609