Nytt bröd : baka gott utan gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En modern bakbok med recept på glutenfritt bröd, för dig som tröttnat på smuligt köpebröd. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av de många alternativ till de traditionella sädesslagen. Råvarorna i recepten är naturligt glutenfria och säljs i de flesta butiker. Boken innehåller alla slags matbröd, från tekakor och frukostfrallor till lyxigt julbröd
Av: Jessica Frej, Maria Blohm
Inläsare: Lena, ThybergLena Thyberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 2 min.
Utförlig titel: Nytt bröd : baka gott utan gluten
Orginaltitel: Nytt bröd
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : ICA, 2013. ISBN 978-91-534-3947-9, 91-534-3947-3 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9789153439479
Klassifikation: Qcae, Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : ICA, 2013. ISBN 978-91-534-3947-9, 91-534-3947-3 (genererat)"
Medienummer: CA12609