Gå till huvudinnehåll

En sockerbagare här bor i staden : om bröd och bakverk, mästare och gesäller

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Sockerbagaren eller konditorn har genom sina bakverk blivit en del av svensk kultur. C.-B.W., sockerbagare i hela sitt liv berättar om yrkets historia från antiken fram till nutid. Det handlar om skråtidens förhållanden och i ett kapitel beskrivs hur näringen i Malmö har utvecklats. Sedan följer avsnitt om bakverk till olika högtider, vilka ingredienser som används och exempel på klassiska bröd och bakverk. Inläst ur Ed. Erikson, 1995

Av: Carl-Bertil Widell

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 10 tim., 7 min.

Utförlig titel: En sockerbagare här bor i staden : om bröd och bakverk, mästare och gesäller

Orginaltitel: En sockerbagare här bor i staden

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Ed. Eriksson, 1995

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcae, Pmbbc.06-c:k

Anmärkning: "Inläst ur: Malmö : Ed. Eriksson, 1995" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C19037