Gå till huvudinnehåll

Lätta såser till mat och sallad

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

100 recept på såser, indelade i olika typer av såser: redda, söta, såser med grönsaker, med kött och fisk och med frukt. Boken avslutas med salladssåser och register. Här finns välkända såväl som lite ovanliga såser och varje recept är lätt att följa. Boken är rikt illustrerad. Inläst ur Forum, 1997

Av: Anne Sheasby

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 7 min.

Utförlig titel: Lätta såser till mat och sallad

Orginaltitel: The book of light sauces & salad dressings

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 1997

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaaf, Qcaaf/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Stockholm : Forum, 1997

Filstorlek: 65 MB

Medienummer: C62699

Översättare: Carin Stentorp