Lätta såser till mat och sallad
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
100 recept på såser, indelade i olika typer av såser: redda, söta, såser med grönsaker, med kött och fisk och med frukt. Boken avslutas med salladssåser och register. Här finns välkända såväl som lite ovanliga såser och varje recept är lätt att följa. Boken är rikt illustrerad. Inläst ur Forum, 1997
Av: Anne Sheasby
Inläsare: Margareta Billerström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 7 min.
Utförlig titel: Lätta såser till mat och sallad
Orginaltitel: The book of light sauces & salad dressings
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 1997
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaaf, Qcaaf/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Stockholm : Forum, 1997
Filstorlek: 65 MB
Medienummer: C62699
Översättare: Carin Stentorp