Gå till huvudinnehåll

Semlor

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Semlan hör till våra mest älskade bakverk och har numera sin givna plats i konditoridisken från jul till påsk. Här sätts det populära bakverket in i ett historiskt, religiöst och socialt sammanhang. Det handlar om fastlagstraditioner, kung Adolf Fredriks sista måltid, privatdetektiv Ture Sventon, hur man äter hetvägg, orten Semlan, fettisdagsgubbar, ett bageri i New York m.m. Även recept på ett tiotal olika semlor. Inläst ur NoK, 2006

Av: Maria Öhrn

Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 54 min.

Utförlig titel: Semlor

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : NoK, 2006. ISBN 91-27-35650-7, 978-91-27-35650-4 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Förlagans ISBN: 9127356507

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : NoK, 2006. ISBN 91-27-35650-7, 978-91-27-35650-4 (genererat)"

Medienummer: C65152