Semlor
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Semlan hör till våra mest älskade bakverk och har numera sin givna plats i konditoridisken från jul till påsk. Här sätts det populära bakverket in i ett historiskt, religiöst och socialt sammanhang. Det handlar om fastlagstraditioner, kung Adolf Fredriks sista måltid, privatdetektiv Ture Sventon, hur man äter hetvägg, orten Semlan, fettisdagsgubbar, ett bageri i New York m.m. Även recept på ett tiotal olika semlor. Inläst ur NoK, 2006
Av: Maria Öhrn
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 54 min.
Utförlig titel: Semlor
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : NoK, 2006. ISBN 91-27-35650-7, 978-91-27-35650-4 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Förlagans ISBN: 9127356507
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : NoK, 2006. ISBN 91-27-35650-7, 978-91-27-35650-4 (genererat)"
Medienummer: C65152