Uppländsk undfägnad
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Den uppländska matens kulturhistoria presenteras här utförligt och genom drygt 100 recept får läsaren möjlighet att praktisera kulturarvet hemma vid spisen. Det är inte bara recept som redovisas, här beskrivs även matens etnologiska sammanhang och bakomliggande sociala faktorer. Rätterna som presenteras finns i många delar av landet, i de flesta fall är det benämningen av dem som är specifikt uppländsk. Förf. är antikvarie respektive hemkonsulent
Av: Håkan Liby, Gunilla Nelander
Inläsare: Lena Thyberg Lena Thyberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 23 min.
Utförlig titel: Uppländsk undfägnad
Förlaga: Inläst ur: Uppsala : Upplandsmuseet, 1994. ISBN 91-85618-44-6, 978-91-85618-44-6 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2014
Förlagans ISBN: 9185618446
Klassifikation: Qcabd-cab, Mxk-cab, Qcabd-cab/TC, Mxk-cab/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Uppsala : Upplandsmuseet, 1994. ISBN 91-85618-44-6, 978-91-85618-44-6 (genererat)
Filstorlek: 153 MB
Medienummer: CA14895