Gå till huvudinnehåll

Uppländsk undfägnad

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

Den uppländska matens kulturhistoria presenteras här utförligt och genom drygt 100 recept får läsaren möjlighet att praktisera kulturarvet hemma vid spisen. Det är inte bara recept som redovisas, här beskrivs även matens etnologiska sammanhang och bakomliggande sociala faktorer. Rätterna som presenteras finns i många delar av landet, i de flesta fall är det benämningen av dem som är specifikt uppländsk. Förf. är antikvarie respektive hemkonsulent

Av: Håkan Liby, Gunilla Nelander

Inläsare: Lena Thyberg Lena Thyberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 23 min.

Utförlig titel: Uppländsk undfägnad

Förlaga: Inläst ur: Uppsala : Upplandsmuseet, 1994. ISBN 91-85618-44-6, 978-91-85618-44-6 (genererat)

Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2014

Förlagans ISBN: 9185618446

Klassifikation: Qcabd-cab, Mxk-cab, Qcabd-cab/TC, Mxk-cab/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Uppsala : Upplandsmuseet, 1994. ISBN 91-85618-44-6, 978-91-85618-44-6 (genererat)

Filstorlek: 153 MB

Medienummer: CA14895