Järnspisar, hackekorv & tabberas : mat, smak & tradition i Astrid Lindgrens värld

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kåserande om svensk mattradition från 1800-tal till 1960-tal. 164 välbeskrivna, utmärkta recept på god husmanskost presenteras. Att använda Astrid Lindgren och hennes platser och persongalleri blir en väl fungerande lots i gammal svensk mattradition. Man får ta del av kunskap kring bl.a. köttproduktion, burkmat och järnspisar. Förf. citerar och berättar också om många auktoriteter, t.ex. Cajsa Warg och Hagdahl. Förlaga: Ersatz, 2006

Av: Göran Lager

Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 11 tim., 37 min., mono; 255 sidor" ]

Utförlig titel: Järnspisar, hackekorv & tabberas : mat, smak & tradition i Astrid Lindgrens värld

Orginaltitel: Järnspisar, hackekorv & tabberas

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ersatz, 2006. ISBN 91-88858-16-2, 978-91-88858-16-0

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9188858162

Klassifikation: Qca, Mxk-c

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 11 tim., 37 min., mono; 255 s." "Inläst ur: Stockholm : Ersatz, 2006. ISBN 91-88858-16-2, 978-91-88858-16-0"

Filstorlek: 243 MB

Medienummer: C78692

Kontaktar servern... Ladda om sidan