Gå till huvudinnehåll

Den medeltida kokboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Måltidsordning, sociala och kyrkliga konvenanser, skildras livfullt tillsammans med ett åttiotal recept från det medeltida köket, översatta och omvandlade till nutida förhållanden. Folie används istället för komage och tarmar. Kryddningen är dock i vissa rätter både våldsam och ovanlig

Av: Maggie Black

Inläsare: Lena, EkmanLena Ekman

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim.

Utförlig titel: Den medeltida kokboken

Orginaltitel: The medieval cookbook

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, cop. 1993. ISBN 91-7712-380-8, 978-91-7712-380-4 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9177123808

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, cop. 1993. ISBN 91-7712-380-8, 978-91-7712-380-4 (genererat)"

Medienummer: C61983

Översättare: Marie-Anne Sandström