Raw delight : desserter, glassar, tårtor, bakelser, pajer, småkakor, kex- mmm!
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Recept på efterrätter, kakor, glass och andra sötsaker utan gluten, laktos, vitt socker och ägg. Raw food definieras av naturliga råvaror som inte hettas upp över 42 grader. Författarna påpekar att med de här recepten kan du äta godsaker varje dag samtidigt som kroppen får massor av näring
Av: Erica Palmcrantz Aziz
Inläsare: Inga Pyk
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 32 min.
Utförlig titel: Raw delight : desserter, glassar, tårtor, bakelser, pajer, småkakor, kex- mmm!
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2010. ISBN 978-91-534-3494-8, 91-534-3494-3 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2013
Förlagans ISBN: 9789153434948
Klassifikation: Qcaam, Qcaam/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2010. ISBN 978-91-534-3494-8, 91-534-3494-3 (genererat)
Filstorlek: 53 MB
Medienummer: CA09631