Gå till huvudinnehåll

Raw delight : desserter, glassar, tårtor, bakelser, pajer, småkakor, kex- mmm!

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Recept på efterrätter, kakor, glass och andra sötsaker utan gluten, laktos, vitt socker och ägg. Raw food definieras av naturliga råvaror som inte hettas upp över 42 grader. Författarna påpekar att med de här recepten kan du äta godsaker varje dag samtidigt som kroppen får massor av näring

Av: Erica Palmcrantz Aziz

Inläsare: Inga, PykInga Pyk

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 32 min.

Utförlig titel: Raw delight : desserter, glassar, tårtor, bakelser, pajer, småkakor, kex- mmm!

Orginaltitel: Raw delight

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2010. ISBN 978-91-534-3494-8, 91-534-3494-3 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013

Förlagans ISBN: 9789153434948

Klassifikation: Qcaam

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2010. ISBN 978-91-534-3494-8, 91-534-3494-3 (genererat)"

Medienummer: CA09631