Functional foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap
Lägger till boken i dina favoriter
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Inläsare: Per Måhlen
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 17 tim., 25 min.
Utförlig titel: Functional foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap
Förlaga: Inläst ur: Lund : Studentlitteratur, 2005 (tr. 2007). ISBN 978-91-44-03065-4, 91-44-03065-7 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Förlagans ISBN: 9789144030654
Klassifikation: Vmb, Vcc, Pmb, Vmb/TC, Vcc/TC, Pmb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Lund : Studentlitteratur, 2005 (tr. 2007). ISBN 978-91-44-03065-4, 91-44-03065-7 (genererat)
Filstorlek: 361 MB
Medienummer: C86562