Från Amerikastek till Grand dessert
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Vår kokbok har under 40 år spelat en viktig roll i svenskt matliv. Här ingår recept från 1950- till 90-talet med kommentarer kring tendenser i tidens matmode, trender i samhället, nya idéer om näringslära. Tidstypiska recept - för den som t.ex. vill ordna en middag med touche av 50-tal - varvas med klassiska recept och recept med enbart historiskt intresse. Intressant mat- och kulturhistoria
Av: Barbro Lindgren, Ulla Ingeson
Inläsare: Lisbeth Lindberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 55 min.
Utförlig titel: Från Amerikastek till Grand dessert
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1991
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qca, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992 Inläst ur: Stockholm : R&S, 1991
Filstorlek: 144 MB
Medienummer: C61402