Gå till huvudinnehåll

Från Amerikastek till Grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Vår kokbok har under 40 år spelat en viktig roll i svenskt matliv. Här ingår recept från 1950- till 90-talet med kommentarer kring tendenser i tidens matmode, trender i samhället, nya idéer om näringslära. Tidstypiska recept - för den som t.ex. vill ordna en middag med touche av 50-tal - varvas med klassiska recept och recept med enbart historiskt intresse. Intressant mat- och kulturhistoria

Av: Ulla Ingeson

Inläsare: Lisbeth, LindbergLisbeth Lindberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 55 min.

Utförlig titel: Från Amerikastek till Grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Orginaltitel: Från Amerikastek till Grand dessert

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1991

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1991"

Medienummer: C61402