Mat i frysen
Lägger till boken i dina favoriter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Hur man med frysens hjälp tar till vara råvaror som fisk, kött, grönsaker, bär, svamp m.m. Recept på färdiga maträtter, bakverk etc. Kortfattade odlingsråd när det gäller vissa trädgårdsprodukter
Av: Birgit Aldén
Inläsare: Gunilla, NilssonGunilla Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 10 min.
Utförlig titel: Mat i frysen
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : LT, 1976
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcadb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : SRF, 1978" "Inläst ur: Stockholm : LT, 1976"
Medienummer: C58590