Gå till huvudinnehåll

Mat som medicin

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

På ett lätt och trevligt språk granskar förf. kritiskt forskningen kring mat och vad vi idag (1994) vet om de medicinska effekterna av vår kost. Mat för lust, Myter om fett, Vin som medicin, Kryddor för medicinskt bruk, Måste man äta frukost, är några av rubrikerna i denna faktaspäckade och synpunktsrika bok

Av: Stephan Rössner

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 10 min.

Utförlig titel: Mat som medicin

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 1994

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qca, Vnaaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 1994"

Medienummer: C61998