The dairy book of home cookery

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Ett standardverk inom matlagningskonsten. Första upplagan utkom 1968. Över 900 traditionella brittiska och andra moderna recept presenteras, från soppor till desserter, inkl. bakverk och konfekt. Speciellt för denna upplaga är anvisningar för tillagning i mikrovågsugn. Recepten har utförliga tillagningsinstruktioner och näringsvärde ges. Boken vänder sig till såväl nybörjare som erfarna kockar. Mått anges både metriskt och enl. brittisk standard

Av: Sonia Allison

Språk: Engelska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 22 tim., 31 min.

Utförlig titel: The dairy book of home cookery

Förlaga: Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992

Utgivare: Peterborough: Royal National Institute for the Blind, 2010

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992"

Medienummer: C03959

Kontaktar servern... Ladda om sidan