The dairy book of home cookery
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Ett standardverk inom matlagningskonsten. Första upplagan utkom 1968. Över 900 traditionella brittiska och andra moderna recept presenteras, från soppor till desserter, inkl. bakverk och konfekt. Speciellt för denna upplaga är anvisningar för tillagning i mikrovågsugn. Recepten har utförliga tillagningsinstruktioner och näringsvärde ges. Boken vänder sig till såväl nybörjare som erfarna kockar. Mått anges både metriskt och enl. brittisk standard
Av: Sonia Allison
Språk: Engelska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 22 tim., 31 min.
Utförlig titel: The dairy book of home cookery
Förlaga: Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992
Utgivare: Peterborough: Royal National Institute for the Blind, 2010
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992"
Medienummer: C03959