Gå till huvudinnehåll

The dairy book of home cookery :

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Ett standardverk inom matlagningskonsten. Första upplagan utkom 1968. Över 900 traditionella brittiska och andra moderna recept presenteras, från soppor till desserter, inkl. bakverk och konfekt. Speciellt för denna upplaga är anvisningar för tillagning i mikrovågsugn. Recepten har utförliga tillagningsinstruktioner och näringsvärde ges. Boken vänder sig till såväl nybörjare som erfarna kockar. Mått anges både metriskt och enl. brittisk standard

Av: Sonia Allison

Språk: Engelska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 22 tim., 31 min.

Utförlig titel: The dairy book of home cookery :

Förlaga: Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992

Utgivare: [Peterborough]: [Royal National Institute for the Blind], 2010

Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 3. ed. Milk Marketing Board, 1992

Filstorlek: 544 MB

Medienummer: C03959