Gå till huvudinnehåll

Sju sorters kakor : [Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Ny utgåva som har redigerats av konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn. Innehåller recept på klassiska kakor som radiokaka, vaniljhorn och sandkaka men också nyare bekantskaper som donuts, macarons och kladdkaka. Nu finns även recept på glutenfria bakverk. Här finns också noggranna instruktioner och tips på hur man till exempel lyckas med bullbaket, skorpor, sockerkakor och småkakor

Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 9 tim., 32 min.; 215 sidor

Utförlig titel: Sju sorters kakor : [Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter]

Orginaltitel: Sju sorters kakor

Förlaga: Inläst ur: 99. utg. Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-34-4, 91-87785-34-X (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789187785344

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 9 tim., 32 min.; 215 s. : ill." "Inläst ur: 99. utg. Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-34-4, 91-87785-34-X (genererat)"

Filstorlek: 220 MB

Medienummer: CA23731