Sju sorters kakor : [Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Ny utgåva som har redigerats av konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn. Innehåller recept på klassiska kakor som radiokaka, vaniljhorn och sandkaka men också nyare bekantskaper som donuts, macarons och kladdkaka. Nu finns även recept på glutenfria bakverk. Här finns också noggranna instruktioner och tips på hur man till exempel lyckas med bullbaket, skorpor, sockerkakor och småkakor
Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 9 tim., 32 min.; 215 sidor
Utförlig titel: Sju sorters kakor : [Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter]
Orginaltitel: Sju sorters kakor
Förlaga: Inläst ur: 99. utg. Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-34-4, 91-87785-34-X (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789187785344
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 9 tim., 32 min.; 215 s. : ill." "Inläst ur: 99. utg. Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-34-4, 91-87785-34-X (genererat)"
Filstorlek: 220 MB
Medienummer: CA23731