Gå till huvudinnehåll

Historiebok för kakälskare : [en annorlunda bakbok]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Historiebok med recept på cirka 50 kakor och söta bakverk från antiken fram till våra dagar. Recepten kompletteras med fakta och anekdoter. Honungen har varit det främsta sötningsmedlet genom tiderna. Först när den nya tiden bröt in med socker, kakao och kaffe började konditorikulturen att frodas. Svenska kokboksklassiker som Cajsa Warg och Hagdal citeras. Förf. är historiker med förkärlek för kakbak. Inläst ur Historiska media, 2003

Av: Dick Harrison, Eva Helen Ulvros

Inläsare: Christina, CarlwindChristina Carlwind

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 54 min.

Utförlig titel: Historiebok för kakälskare : [en annorlunda bakbok]

Orginaltitel: Historiebok för kakälskare

Förlaga: Inläst ur: Lund : Historiska media, 2003

Utgivare: Enskede: TPB, 2004

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Lund : Historiska media, 2003"

Medienummer: C30236