Historiebok för kakälskare : [en annorlunda bakbok]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Historiebok med recept på cirka 50 kakor och söta bakverk från antiken fram till våra dagar. Recepten kompletteras med fakta och anekdoter. Honungen har varit det främsta sötningsmedlet genom tiderna. Först när den nya tiden bröt in med socker, kakao och kaffe började konditorikulturen att frodas. Svenska kokboksklassiker som Cajsa Warg och Hagdal citeras. Förf. är historiker med förkärlek för kakbak. Inläst ur Historiska media, 2003
Av: Dick Harrison, Eva Helen Ulvros
Inläsare: Christina, CarlwindChristina Carlwind
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 54 min.
Utförlig titel: Historiebok för kakälskare : [en annorlunda bakbok]
Orginaltitel: Historiebok för kakälskare
Förlaga: Inläst ur: Lund : Historiska media, 2003
Utgivare: Enskede: TPB, 2004
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Lund : Historiska media, 2003"
Medienummer: C30236