Gå till huvudinnehåll

Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Om gamla beredningsmetoder av mat och dryck: torkning, gravning, rimning, rökning, korvstoppning, syrning, marinering och lutning. Genom olika beredningar kommer de djupa smakerna och dofterna fram och ger råvarorna karaktär. Varje beredningsmetod beskrivs i ett inledande avsnitt som följs av en receptdel med många goda maträtter av modernt snitt. Här finns både lätta och mer avancerade rätter. Inläst ur Bonnier, 2005

Av: Jens Linder

Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 19 min.

Utförlig titel: Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor

Orginaltitel: Det glömda köket

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2005

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2005"

Medienummer: C56533