Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Om gamla beredningsmetoder av mat och dryck: torkning, gravning, rimning, rökning, korvstoppning, syrning, marinering och lutning. Genom olika beredningar kommer de djupa smakerna och dofterna fram och ger råvarorna karaktär. Varje beredningsmetod beskrivs i ett inledande avsnitt som följs av en receptdel med många goda maträtter av modernt snitt. Här finns både lätta och mer avancerade rätter. Inläst ur Bonnier, 2005
Av: Jens Linder
Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 19 min.
Utförlig titel: Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor
Orginaltitel: Det glömda köket
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2005
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2005"
Medienummer: C56533