Gå till huvudinnehåll

Mat för hjärnan

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Förf., professor och forskare i medicin och fysiologisk kemi, skriver lättillgängligt om hur hjärnan styr oss och om hur hjärnan i sin tur påverkas av den kost vi äter. Det handlar om att förbättra minnet och att dämpa stress, om matens betydelse vid olika åldrar, effekten av kaffe, te och alkohol o.s.v. Här beskrivs vilken mat som stimulerar hjärnan men också vilken sorts mat som hämmar hjärnans aktivitet. Förlaga: ICA, 2006

Av: Charlotte Erlanson-Albertsson

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 1 min.

Utförlig titel: Mat för hjärnan

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2006. ISBN 91-534-2654-1, 978-91-534-2654-7 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9153426541

Klassifikation: Vcbb, Dodbö

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2006. ISBN 91-534-2654-1, 978-91-534-2654-7 (genererat)"

Medienummer: C68343