Mat för hjärnan
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf., professor och forskare i medicin och fysiologisk kemi, skriver lättillgängligt om hur hjärnan styr oss och om hur hjärnan i sin tur påverkas av den kost vi äter. Det handlar om att förbättra minnet och att dämpa stress, om matens betydelse vid olika åldrar, effekten av kaffe, te och alkohol o.s.v. Här beskrivs vilken mat som stimulerar hjärnan men också vilken sorts mat som hämmar hjärnans aktivitet. Förlaga: ICA, 2006
Av: Charlotte Erlanson-Albertsson
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 1 min.
Utförlig titel: Mat för hjärnan
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2006. ISBN 91-534-2654-1, 978-91-534-2654-7 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9153426541
Klassifikation: Vcbb, Dodbö
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2006. ISBN 91-534-2654-1, 978-91-534-2654-7 (genererat)"
Medienummer: C68343