Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här finns 117 experimentella recept med kompletterande faktatexter. Recepten har valts ut eftersom de är teknologiskt intressanta, men också på grund av de smakmässiga fördelarna. Alla recept går att genomföra i hemmaköket - allt är vanlig matlagning. Boken vänder sig till alla som är intresserade av matlagningens kemi. Författaren är före detta professor i livsmedelsteknologi. Den tryckta boken är rikt illustrerad
Av: Per-Olof Hegg
Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 11 min.; 90 sidor" ]
Utförlig titel: Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket
Orginaltitel: Den tekniske kockens experimentella kokbok
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Jure, 2014. ISBN 978-91-7223-589-2, 91-7223-589-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789172235892
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 11 min.; 90 s." "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Jure, 2014. ISBN 978-91-7223-589-2, 91-7223-589-6 (genererat)"
Filstorlek: 91 MB
Medienummer: CA21097