Gå till huvudinnehåll

Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Här finns 117 experimentella recept med kompletterande faktatexter. Recepten har valts ut eftersom de är teknologiskt intressanta, men också på grund av de smakmässiga fördelarna. Alla recept går att genomföra i hemmaköket - allt är vanlig matlagning. Boken vänder sig till alla som är intresserade av matlagningens kemi. Författaren är före detta professor i livsmedelsteknologi. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Av: Per-Olof Hegg

Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 11 min.; 90 sidor" ]

Utförlig titel: Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket

Orginaltitel: Den tekniske kockens experimentella kokbok

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Jure, 2014. ISBN 978-91-7223-589-2, 91-7223-589-6 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789172235892

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 11 min.; 90 s." "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Jure, 2014. ISBN 978-91-7223-589-2, 91-7223-589-6 (genererat)"

Filstorlek: 91 MB

Medienummer: CA21097