Japanese knife sharpening : with traditional waterstones
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Utförlig guide med steg för steg-instruktioner om hur man på rätt sätt slipar sin japanska kniv så att den behåller skärpan så länge som möjligt. Instruktionerna gäller olika typer av japanska knivblad men även ett kapitel om att slipa och polera japanska svärd. Med en ordlista över vanliga japanska knivslipartermer
Av: Rudolf Dick
Inläsare: Kola, KrauzeKola Krauze
Språk: Engelska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 59 min.; 128 sidor
Utförlig titel: Japanese knife sharpening : with traditional waterstones
Orginaltitel: Japanmesser schärfen
Förlaga: Inläst ur: Atglen, Pa. : Schiffer, cop. 2015. ISBN 978-0-7643-4680-4, 0-7643-4680-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9780764346804
Klassifikation: Pecb, Pej
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 59 min.; 128 s. : ill." "Inläst ur: Atglen, Pa. : Schiffer, cop. 2015. ISBN 978-0-7643-4680-4, 0-7643-4680-6 (genererat)"
Filstorlek: 78 MB
Medienummer: CA26224