Japanese knife sharpening : with traditional waterstones

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Utförlig guide med steg för steg-instruktioner om hur man på rätt sätt slipar sin japanska kniv så att den behåller skärpan så länge som möjligt. Instruktionerna gäller olika typer av japanska knivblad men även ett kapitel om att slipa och polera japanska svärd. Med en ordlista över vanliga japanska knivslipartermer

Av: Rudolf Dick

Inläsare: Kola, KrauzeKola Krauze

Språk: Engelska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 2 tim., 59 min.; 128 sidor

Utförlig titel: Japanese knife sharpening : with traditional waterstones

Orginaltitel: Japanmesser schärfen

Förlaga: Inläst ur: Atglen, Pa. : Schiffer, cop. 2015. ISBN 978-0-7643-4680-4, 0-7643-4680-6 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9780764346804

Klassifikation: Pecb, Pej

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 59 min.; 128 s. : ill." "Inläst ur: Atglen, Pa. : Schiffer, cop. 2015. ISBN 978-0-7643-4680-4, 0-7643-4680-6 (genererat)"

Filstorlek: 78 MB

Medienummer: CA26224

Kontaktar servern... Ladda om sidan