Gå till huvudinnehåll

Glutenfria kokboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Komplett kok- och bakbok för den som inte tål gluten, dvs. har celiaki. Det finns recept och tips för både nybörjaren och den som vill prova något extra, från mat-, knäcke- och kaffebröd till såser, paneringar, pajer, pasta-, färs- och friterade rätter. Författaren har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent med egen erfarenhet av glutenintolerans. Recepten är noga utprovade. Inläst ur ICA, 2004

Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 11 min.

Utförlig titel: Glutenfria kokboken

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2004

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005

Klassifikation: Qcabb, Qcabb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2004 Boken bygger på författarens: Läcker glutenfri mat och Glutenfri mat - en grundkokbok

Filstorlek: 128 MB

Medienummer: C46306