Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Komplett kok- och bakbok för den som inte tål gluten, dvs. har celiaki. Det finns recept och tips för både nybörjaren och den som vill prova något extra, från mat-, knäcke- och kaffebröd till såser, paneringar, pajer, pasta-, färs- och friterade rätter. Författaren har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent med egen erfarenhet av glutenintolerans. Recepten är noga utprovade. Inläst ur ICA, 2004

Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 11 min.

Utförlig titel: Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips

Orginaltitel: Glutenfria kokboken

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2004

Utgivare: Enskede: TPB, 2005

Klassifikation: Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2004" "Boken bygger på författarens: Läcker glutenfri mat och Glutenfri mat - en grundkokbok"

Medienummer: C46306

Kontaktar servern... Ladda om sidan