Glutenfria kokboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Komplett kok- och bakbok för den som inte tål gluten, dvs. har celiaki. Det finns recept och tips för både nybörjaren och den som vill prova något extra, från mat-, knäcke- och kaffebröd till såser, paneringar, pajer, pasta-, färs- och friterade rätter. Författaren har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent med egen erfarenhet av glutenintolerans. Recepten är noga utprovade. Inläst ur ICA, 2004
Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Inläsare: Marianne Engström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 11 min.
Utförlig titel: Glutenfria kokboken
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2004
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005
Klassifikation: Qcabb, Qcabb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2004 Boken bygger på författarens: Läcker glutenfri mat och Glutenfri mat - en grundkokbok
Filstorlek: 128 MB
Medienummer: C46306