Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Komplett kok- och bakbok för den som inte tål gluten, dvs. har celiaki. Det finns recept och tips för både nybörjaren och den som vill prova något extra, från mat-, knäcke- och kaffebröd till såser, paneringar, pajer, pasta-, färs- och friterade rätter. Författaren har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent med egen erfarenhet av glutenintolerans. Recepten är noga utprovade. Inläst ur ICA, 2004
Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 11 min.
Utförlig titel: Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips
Orginaltitel: Glutenfria kokboken
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2004
Utgivare: Enskede: TPB, 2005
Klassifikation: Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2004" "Boken bygger på författarens: Läcker glutenfri mat och Glutenfri mat - en grundkokbok"
Medienummer: C46306