Rädda vår mat : den goda, naturliga : [bra råvaror, lokala producenter, ingen snabbmat]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Vissa typer av ohälsa har ökat påtagligt under decennierna före och efter år 2000, bl.a. övervikt, diabetes, och hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancerformer, demens och depressioner. L.W., tidigare docent vid Stockholms universitet, lägger här fram sin syn på hälsosam och ohälsosam kost. Han förespråkar LCHF-kost, mat med lågt innehåll av kolhydrater och hög fetthalt. Djupgående information om näringsfysiologi ingår. Förlaga: Optimal, 2009
Av: Lars Wilsson
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 15 min.
Utförlig titel: Rädda vår mat : den goda, naturliga : [bra råvaror, lokala producenter, ingen snabbmat]
Orginaltitel: Rädda vår mat
Förlaga: Inläst ur: [Ny uppl.]. Sundbyberg : Optimal, 2009. ISBN 978-91-7241-170-8, 91-7241-170-8 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789172411708
Klassifikation: Vcc, Vmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "På omslaget: LCHF, low carb high fat" "Inläst ur: Ny uppl.. Sundbyberg : Optimal, 2009. ISBN 978-91-7241-170-8, 91-7241-170-8 (genererat)" "Föregående upplaga med titeln: Naturlig mat"
Medienummer: CA00507