Gå till huvudinnehåll

Rädda vår mat : den goda, naturliga : [bra råvaror, lokala producenter, ingen snabbmat]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Vissa typer av ohälsa har ökat påtagligt under decennierna före och efter år 2000, bl.a. övervikt, diabetes, och hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancerformer, demens och depressioner. L.W., tidigare docent vid Stockholms universitet, lägger här fram sin syn på hälsosam och ohälsosam kost. Han förespråkar LCHF-kost, mat med lågt innehåll av kolhydrater och hög fetthalt. Djupgående information om näringsfysiologi ingår. Förlaga: Optimal, 2009

Av: Lars Wilsson

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 15 min.

Utförlig titel: Rädda vår mat : den goda, naturliga : [bra råvaror, lokala producenter, ingen snabbmat]

Orginaltitel: Rädda vår mat

Förlaga: Inläst ur: [Ny uppl.]. Sundbyberg : Optimal, 2009. ISBN 978-91-7241-170-8, 91-7241-170-8 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011

Förlagans ISBN: 9789172411708

Klassifikation: Vcc, Vmb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "På omslaget: LCHF, low carb high fat" "Inläst ur: Ny uppl.. Sundbyberg : Optimal, 2009. ISBN 978-91-7241-170-8, 91-7241-170-8 (genererat)" "Föregående upplaga med titeln: Naturlig mat"

Medienummer: CA00507