Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Underhållande och lättläst om mat och traditioner. Swahn som är Sveriges främste kännare av matens kulturhistoria delar med sig av sitt vetande. Han skriver bl.a. om fisksås på romartiden, 1700-talets smålandsostar och maktens försök att stävja brännvinssupandet. Förf:s folklorekunskaper berikar boken med roliga citat, finurliga grötrim och underfundiga gåtor. Inläst ur Historiska media, 2000
Av: Jan-Öjvind Swahn
Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 34 min.
Utförlig titel: Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
Orginaltitel: Fil, fläsk och falukorv
Förlaga: Inläst ur: Lund : Historiska media, 2000
Utgivare: Enskede: TPB, 2001
Klassifikation: Mxk-c, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Lund : Historiska media, 2000" "Boken ingår i serien: Illustrerad historia"
Medienummer: C13592