Gå till huvudinnehåll

Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Underhållande och lättläst om mat och traditioner. Swahn som är Sveriges främste kännare av matens kulturhistoria delar med sig av sitt vetande. Han skriver bl.a. om fisksås på romartiden, 1700-talets smålandsostar och maktens försök att stävja brännvinssupandet. Förf:s folklorekunskaper berikar boken med roliga citat, finurliga grötrim och underfundiga gåtor. Inläst ur Historiska media, 2000

Av: Jan-Öjvind Swahn

Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 34 min.

Utförlig titel: Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]

Orginaltitel: Fil, fläsk och falukorv

Förlaga: Inläst ur: Lund : Historiska media, 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2001

Klassifikation: Mxk-c, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Lund : Historiska media, 2000" "Boken ingår i serien: Illustrerad historia"

Medienummer: C13592