Läsebok för brödälskare
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Brödhistoria, från urminnes tid fram till våra dagars datoriserade storbagerier, vilken inkluderar kvarnhistoria, mjölsorter och olika ugnstyper, vårt svenska knäckebröds historia. Om hur bröd skall hanteras, om varför bröd är nyttigt för oss m.m. Lättläst och intressant, inte bara för brödälskare
Av: Ria Wägner
Inläsare: Margareta, BjörkmanMargareta Björkman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 44 min.
Utförlig titel: Läsebok för brödälskare
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : LT, 1988
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1988" "Inläst ur: Stockholm : LT, 1988"
Medienummer: C60754