Gå till huvudinnehåll

Läsebok för brödälskare

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Brödhistoria, från urminnes tid fram till våra dagars datoriserade storbagerier, vilken inkluderar kvarnhistoria, mjölsorter och olika ugnstyper, vårt svenska knäckebröds historia. Om hur bröd skall hanteras, om varför bröd är nyttigt för oss m.m. Lättläst och intressant, inte bara för brödälskare

Av: Ria Wägner

Inläsare: Margareta, BjörkmanMargareta Björkman

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 44 min.

Utförlig titel: Läsebok för brödälskare

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : LT, 1988

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1988" "Inläst ur: Stockholm : LT, 1988"

Medienummer: C60754