Gå till huvudinnehåll

Vegansk näringslära på vetenskaplig grund

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Faktarik och grundläggande näringsguide om vegankost. I boken finns svar på frågor om veganer får i sig tillräckligt med spårämnen och viktiga vitaminer såsom t.ex. protein, B12, kalcium, fett, järn, zink. Även om varför allt fler ungdomar väljer att bli veganer. Veganska måltidsförslag för en vecka, där samtliga recept näringsberäknats. Inläst ur Hälsaböcker, 2000

Av: Björn Pettersson

Inläsare: Bert, KolkerBert Kolker

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 49 min.

Utförlig titel: Vegansk näringslära på vetenskaplig grund

Förlaga: Inläst ur: 2., rev. uppl. Orsa : Hälsaböcker/Energica, 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabc, Vmb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 2., rev. uppl. Orsa : Hälsaböcker/Energica, 2000"

Medienummer: C14241