Friluftsmat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Liten handbok om proviantering och mat för friluftslivet. Vid fysisk ansträngning under flera dagar behöver kroppen en näringsrik föda. Samtidigt vill man att maten skall ta liten plats och vara välsmakande. Förutom ett antal måltidsförslag och recept innehåller boken råd om köksutrustning, eldning, "naturens skafferi" och något om näringsfysiologi. Kunskapen om hur man torkar mat har en framträdande plats. Inläst ur Prisma, 2002
Inläsare: Rickard, CarlanderRickard Carlander
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 24 min.
Utförlig titel: Friluftsmat
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 2002
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Rbo, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 2002"
Medienummer: C21224