Gå till huvudinnehåll

Friluftsmat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Liten handbok om proviantering och mat för friluftslivet. Vid fysisk ansträngning under flera dagar behöver kroppen en näringsrik föda. Samtidigt vill man att maten skall ta liten plats och vara välsmakande. Förutom ett antal måltidsförslag och recept innehåller boken råd om köksutrustning, eldning, "naturens skafferi" och något om näringsfysiologi. Kunskapen om hur man torkar mat har en framträdande plats. Inläst ur Prisma, 2002

Inläsare: Rickard, CarlanderRickard Carlander

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 24 min.

Utförlig titel: Friluftsmat

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 2002

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Rbo, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 2002"

Medienummer: C21224