Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En gastronomins klassiker, som kan läsas som en gammaldags, sirlig lovsång över gommens förmåga att njuta, som en kulturhistorisk skildring av en svunnen epoks yppighet eller som en idéhistorisk inblick i det tidiga 1800-talets försök att finna rationella förklaringar till sinnenas funktioner
Av: Anthelme Brillat-Savarin
Inläsare: Bruno, ÅrforsBruno Årfors
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 2 min.
Utförlig titel: Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]
Orginaltitel: Physiologie du goût
Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1985
Utgivare: Enskede: TPB, 2005
Klassifikation: Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1986" "Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1985"
Medienummer: C55541