Gå till huvudinnehåll

Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En gastronomins klassiker, som kan läsas som en gammaldags, sirlig lovsång över gommens förmåga att njuta, som en kulturhistorisk skildring av en svunnen epoks yppighet eller som en idéhistorisk inblick i det tidiga 1800-talets försök att finna rationella förklaringar till sinnenas funktioner

Av: Anthelme Brillat-Savarin

Inläsare: Bruno, ÅrforsBruno Årfors

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 2 min.

Utförlig titel: Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]

Orginaltitel: Physiologie du goût

Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1985

Utgivare: Enskede: TPB, 2005

Klassifikation: Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1986" "Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1985"

Medienummer: C55541