Gå till huvudinnehåll

Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Fritt från gluten och mjölk, men fullt med näring och energi! Clean cooking på författarens vis innebär rena råvaror, mycket grönt, men också kött av olika slag. Boken inleds med ett kapitel om Clean cooking där E.J. presenterar förslag på hur vanligt socker, gluten och mjölk kan ersättas. Övriga kapitel innehåller förutom recept på huvudrätter även juicer, smoothies, mylk, nötsmör, frukost, mellanmål, rawfood och nyttigt godis

Inläsare: Helena, ÖsterlundHelena Österlund

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 23 min.; 152 sidor

Utförlig titel: Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk

Orginaltitel: Clean cooking

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-484-7, 91-7424-484-1 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789174244847

Klassifikation: Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 23 min.; 152 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-484-7, 91-7424-484-1 (genererat)"

Filstorlek: 99 MB

Medienummer: CA25668