Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Fritt från gluten och mjölk, men fullt med näring och energi! Clean cooking på författarens vis innebär rena råvaror, mycket grönt, men också kött av olika slag. Boken inleds med ett kapitel om Clean cooking där E.J. presenterar förslag på hur vanligt socker, gluten och mjölk kan ersättas. Övriga kapitel innehåller förutom recept på huvudrätter även juicer, smoothies, mylk, nötsmör, frukost, mellanmål, rawfood och nyttigt godis
Inläsare: Helena, ÖsterlundHelena Österlund
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 23 min.; 152 sidor
Utförlig titel: Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk
Orginaltitel: Clean cooking
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-484-7, 91-7424-484-1 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789174244847
Klassifikation: Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 23 min.; 152 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2015. ISBN 978-91-7424-484-7, 91-7424-484-1 (genererat)"
Filstorlek: 99 MB
Medienummer: CA25668