Du & din mat : [om kostvanor, vitaminer och maten du äter]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Boken Du och Din mat lämnar lättförståeliga svar på många frågor om vår föda: Vad innebär goda matvanor? Vilken mat bör man undvika? Vad är kostfibrer, hälsokost, snabbmat, matallergier? Boken kräver inga förkunskaper och lämpar sig för alla åldrar. Den är lämplig som bredvidläsning på mellan- och högstadiet
Av: Judy Tatchell, Dilys Wells
Inläsare: Kristina, BäckmanKristina Bäckman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 21 min.
Utförlig titel: Du & din mat : [om kostvanor, vitaminer och maten du äter]
Orginaltitel: You and your food
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Helsingborg : Allerbok, 1986
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987" "Inläst ur: 1. uppl. Helsingborg : Allerbok, 1986"
Medienummer: C60513
Översättare: Per Stern