Det marockanska köket
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Nordafrikansk mat i allmänhet är en kontrastrik blandning som har sitt ursprung i den skiftande naturen och livsstilen hos nomaderna i öknen och storstadsborna. Förf. presenterar 120 recept på modern och traditionell marockansk mat. Exotisk mix av couscous, kyckling, bönor, söta bakverk och fr.a. många recept på fylliga men ofta milt kryddade fisk- och lammgrytor. Nästan alla ingredienser säljs i närmaste matvarubutik. Inläst ur Richter, 2002
Av: Hilaire Walden
Inläsare: Qina, JohanssonQina Johansson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 25 min.
Utförlig titel: Det marockanska köket
Orginaltitel: The Moroccan collection
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcabd-paa
Anmärkning: "Inläst ur: Malmö : Richter, 2002" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C20641
Översättare: Ulla-Stina Rask