Det marockanska köket
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Nordafrikansk mat i allmänhet är en kontrastrik blandning som har sitt ursprung i den skiftande naturen och livsstilen hos nomaderna i öknen och storstadsborna. Förf. presenterar 120 recept på modern och traditionell marockansk mat. Exotisk mix av couscous, kyckling, bönor, söta bakverk och fr.a. många recept på fylliga men ofta milt kryddade fisk- och lammgrytor. Nästan alla ingredienser säljs i närmaste matvarubutik. Inläst ur Richter, 2002
Av: Hilaire Walden
Inläsare: Qina Johansson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 25 min.
Utförlig titel: Det marockanska köket
Orginaltitel: The Moroccan collection
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002. ISBN 9789177118329
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789177118329
Klassifikation: Qcabd-paa, Qcabd-paa/TC
Anmärkning: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002. ISBN 9789177118329 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 113 MB
Medienummer: C20641
Översättare: Ulla-Stina Rask