Det marockanska köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Nordafrikansk mat i allmänhet är en kontrastrik blandning som har sitt ursprung i den skiftande naturen och livsstilen hos nomaderna i öknen och storstadsborna. Förf. presenterar 120 recept på modern och traditionell marockansk mat. Exotisk mix av couscous, kyckling, bönor, söta bakverk och fr.a. många recept på fylliga men ofta milt kryddade fisk- och lammgrytor. Nästan alla ingredienser säljs i närmaste matvarubutik. Inläst ur Richter, 2002

Av: Hilaire Walden

Inläsare: Qina, JohanssonQina Johansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 25 min.

Utförlig titel: Det marockanska köket

Orginaltitel: The Moroccan collection

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qcabd-paa

Anmärkning: "Inläst ur: Malmö : Richter, 2002" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C20641

Översättare: Ulla-Stina Rask

Kontaktar servern... Ladda om sidan