Gå till huvudinnehåll

Det marockanska köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Nordafrikansk mat i allmänhet är en kontrastrik blandning som har sitt ursprung i den skiftande naturen och livsstilen hos nomaderna i öknen och storstadsborna. Förf. presenterar 120 recept på modern och traditionell marockansk mat. Exotisk mix av couscous, kyckling, bönor, söta bakverk och fr.a. många recept på fylliga men ofta milt kryddade fisk- och lammgrytor. Nästan alla ingredienser säljs i närmaste matvarubutik. Inläst ur Richter, 2002

Av: Hilaire Walden

Inläsare: Qina Johansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 25 min.

Utförlig titel: Det marockanska köket

Orginaltitel: The Moroccan collection

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002. ISBN 9789177118329

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003

Förlagans ISBN: 9789177118329

Klassifikation: Qcabd-paa, Qcabd-paa/TC

Anmärkning: Inläst ur: Malmö : Richter, 2002. ISBN 9789177118329 Digital talbok (DAISY 2.0)

Filstorlek: 113 MB

Medienummer: C20641

Översättare: Ulla-Stina Rask