Gå till huvudinnehåll

Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Kökschefen Johan Björkman visar hur du, med hjälp av traditionella konserveringsmetoder, kan skapa ett modernt nordiskt skafferi att plocka ur även under den mörkare delen av året. Han presenterar drygt 100 recept på allt från lingonpulver, ramslökskapris och nässelsalt till klassiska inlagda rödbetor, mjölksyrad vitkål med gräslök och fermenterad rabarber. Det finns förslag på hela maträtter som du komponerar med vad du hittar hemma i skafferiet

Av: Johan Björkman

Inläsare: Ingemar, NygrenIngemar Nygren

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 35 min.; 176 sidor

Utförlig titel: Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt

Orginaltitel: Det nordiska skafferiet

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2019. ISBN 978-91-27-16175-7

Utgivare: Malmö: MTM, 2020

Förlagans ISBN: 9789127161757

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2019. ISBN 978-91-27-16175-7 Speltid: 4 tim., 35 min.; 176 s. : ill

Medienummer: CA46137