Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kökschefen Johan Björkman visar hur du, med hjälp av traditionella konserveringsmetoder, kan skapa ett modernt nordiskt skafferi att plocka ur även under den mörkare delen av året. Han presenterar drygt 100 recept på allt från lingonpulver, ramslökskapris och nässelsalt till klassiska inlagda rödbetor, mjölksyrad vitkål med gräslök och fermenterad rabarber. Det finns förslag på hela maträtter som du komponerar med vad du hittar hemma i skafferiet
Av: Johan Björkman
Inläsare: Ingemar, NygrenIngemar Nygren
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 35 min.; 176 sidor
Utförlig titel: Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt
Orginaltitel: Det nordiska skafferiet
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2019. ISBN 978-91-27-16175-7
Utgivare: Malmö: MTM, 2020
Förlagans ISBN: 9789127161757
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2019. ISBN 978-91-27-16175-7 Speltid: 4 tim., 35 min.; 176 s. : ill
Medienummer: CA46137