Gå till huvudinnehåll

Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

En bok om hur kost och matval påverkar hjärnan. Författaren beskriver vilka råvaror som förbättrar minnet och inlärningen, och hur du skapar goda förutsättningar för bättre psykisk hälsa och ett långt liv. Hon berättar också varför du, enligt henne, faller för söta smaker trots att du försöker låta bli och vad det är för starka drivkrafter i din kropp som motarbetar dina goda föresatser. Kristina Andersson är näringsfysiolog.

Av: Kristina Andersson

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 5 volymer (432 sidor)

Medienummer: P34811

Utförlig titel: Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande

Orginaltitel: Ät hjärnsmart!

Förlaga: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan Förlag, 2018. ISBN 9789177833918

Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789177833918

Klassifikation: 613.2, Vmb, Qcabb

Anmärkning: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan Förlag, 2018. ISBN 9789177833918

Medienummer: P34811

Layout: Dubbelsidig

Ämnesord