Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
På stor erfarenhet grundad faktabok om torkning, en gammal, beprövad konserveringsmetod, som här kompletteras med nyare rön. Inte bara säd och kryddor utan också bär, frukt, grönsaker, svamp, alger m.m. kan samlas och torkas vid god tillgång. Tar sedan liten plats, är lätta att ta med t.ex. till fjälls och tillreds snabbt. Kort historik, sedan om redskap och torkanordningar, till sist recept
Av: Sigri Sahlin
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 30 min.
Utförlig titel: Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Förlaga: Inläst ur: [3. uppl.]. Stockholm : LT, 1989
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcada
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: 3. uppl.. Stockholm : LT, 1989"
Medienummer: C61356