Gå till huvudinnehåll

Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

På stor erfarenhet grundad faktabok om torkning, en gammal, beprövad konserveringsmetod, som här kompletteras med nyare rön. Inte bara säd och kryddor utan också bär, frukt, grönsaker, svamp, alger m.m. kan samlas och torkas vid god tillgång. Tar sedan liten plats, är lätta att ta med t.ex. till fjälls och tillreds snabbt. Kort historik, sedan om redskap och torkanordningar, till sist recept

Av: Sigri Sahlin

Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 30 min.

Utförlig titel: Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter

Förlaga: Inläst ur: [3. uppl.]. Stockholm : LT, 1989

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcada

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: 3. uppl.. Stockholm : LT, 1989"

Medienummer: C61356