August Strindbergs kokbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
I Strindbergs liv spelade maten en stor roll, både i verklighet och i hans litterära verk. Denna annorlunda kokbok behandlar maträtter med anknytning till Strindberg. Det är klassisk husmanskost, bl.a. en del äldre maträtter som håller på att försvinna från det svenska köket, som t.ex. sillbullar, lapskojs, stuvad lake. Men även välkända rätter som biffstek med lök, ärter med fläsk m.m. Inläst ur Rabén Prisma, 1998
Av: Björn Meidal
Inläsare: Gunnar, JohnsonGunnar Johnson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 47 min.
Utförlig titel: August Strindbergs kokbok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1998
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qca, Gcz Strindberg, August, Lz Strindberg, August
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1998"
Medienummer: C63047