Gå till huvudinnehåll

August Strindbergs kokbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

I Strindbergs liv spelade maten en stor roll, både i verklighet och i hans litterära verk. Denna annorlunda kokbok behandlar maträtter med anknytning till Strindberg. Det är klassisk husmanskost, bl.a. en del äldre maträtter som håller på att försvinna från det svenska köket, som t.ex. sillbullar, lapskojs, stuvad lake. Men även välkända rätter som biffstek med lök, ärter med fläsk m.m. Inläst ur Rabén Prisma, 1998

Av: Björn Meidal

Inläsare: Gunnar, JohnsonGunnar Johnson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 47 min.

Utförlig titel: August Strindbergs kokbok

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1998

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qca, Gcz Strindberg, August, Lz Strindberg, August

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1998"

Medienummer: C63047