Mat och måltid : studier i svensk matkultur
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
N.-A. B., prof. i etnologi. Kultur- och samhällsmiljöns betydelse för matens roll är några ämnen, som förf. belyser, liksom frosseri och fasta. Kapitlet om fastlagsbullar anknyter till en lång tradition. Regionala skillnader från bondesamhällets måltidsskick finns fortfarande. Även dagens matkultur berörs
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 44 min.
Utförlig titel: Mat och måltid : studier i svensk matkultur
Orginaltitel: Mat och måltid
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988
Utgivare: Enskede: TPB, 2008
Klassifikation: Mxk-c
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Etnologiska sällskapet i Lund ; 25"
Medienummer: C71192