Gå till huvudinnehåll

Mat och måltid : studier i svensk matkultur

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

N.-A. B., prof. i etnologi. Kultur- och samhällsmiljöns betydelse för matens roll är några ämnen, som förf. belyser, liksom frosseri och fasta. Kapitlet om fastlagsbullar anknyter till en lång tradition. Regionala skillnader från bondesamhällets måltidsskick finns fortfarande. Även dagens matkultur berörs

Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 44 min.

Utförlig titel: Mat och måltid : studier i svensk matkultur

Orginaltitel: Mat och måltid

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Klassifikation: Mxk-c

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Etnologiska sällskapet i Lund ; 25"

Medienummer: C71192