Mat och måltid på Öland
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Boken beskriver vad ölänningarna har haft på bordet under ett par hundra år. Historiskt åt man ofta, men kosten varierade beroende på vid vilket bord den bjöds. Författaren undersöker hur maten tillreddes, vilka råvaror som fanns, hur maten odlades, hur kosthållningen skiftade med årstiderna samt vad man åt vid olika högtider
Inläsare: Ingemar Jonson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 41 min.
Utförlig titel: Mat och måltid på Öland
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2017. ISBN 978-91-7331-861-7
Utgivare: Kalmar: Kalmar stadsbibliotek, 2020
Förlagans ISBN: 9789173318617
Klassifikation: 394.1209486347, Mxk-cbe, Mxk-cbe/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2017. ISBN 978-91-7331-861-7
Filstorlek: 243 MB
Medienummer: CA47969