Gå till huvudinnehåll

Grekisk mat : [från förrätt till dessert]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

145 rätter från grekiska hem och restaurangkök i väl genomtänkta, enkla och klara recept: soppor, fiskrätter, såser, sallader, grönsaksrätter, pasta, ris, fågel- och kötträtter, inälvs-, ägg- och osträtter, kakor, desserter och ett matbrödsrecept. Ingredienserna är tillgängliga i Sverige

Av: Grete Grumme

Inläsare: Kim, RhedinKim Rhedin

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 42 min.

Utförlig titel: Grekisk mat : [från förrätt till dessert]

Orginaltitel: Græsk mad

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1978

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-nd

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : W&W, 1978" "Boken ingår i serien: Den moderna handboken"

Medienummer: C61392

Översättare: Ingrid Artman