Grekisk mat : [från förrätt till dessert]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
145 rätter från grekiska hem och restaurangkök i väl genomtänkta, enkla och klara recept: soppor, fiskrätter, såser, sallader, grönsaksrätter, pasta, ris, fågel- och kötträtter, inälvs-, ägg- och osträtter, kakor, desserter och ett matbrödsrecept. Ingredienserna är tillgängliga i Sverige
Av: Grete Grumme
Inläsare: Kim, RhedinKim Rhedin
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 42 min.
Utförlig titel: Grekisk mat : [från förrätt till dessert]
Orginaltitel: Græsk mad
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1978
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-nd
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : W&W, 1978" "Boken ingår i serien: Den moderna handboken"
Medienummer: C61392
Översättare: Ingrid Artman