Gastronomi : till bords med historien
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Den finare matlagningskonstens historia ur en mängd aspekter. Lyxmat, fattigmat, bordsskick, kokbokens historia m m på skilda håll i tid och rum, beskrivs på ett underhållande sätt. Matkulturen ses som en spegling av kulturmönster och samhällsklass, politik och religion. Enstaka gamla recept ingår
Av: Henry Notaker
Inläsare: Gunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 15 tim., 35 min.
Utförlig titel: Gastronomi : till bords med historien
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987. ISBN 9789174864373
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789174864373
Klassifikation: Qca, Mxk, Qca/TC, Mxk/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1988 Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987. ISBN 9789174864373
Filstorlek: 323 MB
Medienummer: C21949
Översättare: Lena Hjohlman