Gastronomi : till bords med historien

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Den finare matlagningskonstens historia ur en mängd aspekter. Lyxmat, fattigmat, bordsskick, kokbokens historia m m på skilda håll i tid och rum, beskrivs på ett underhållande sätt. Matkulturen ses som en spegling av kulturmönster och samhällsklass, politik och religion. Enstaka gamla recept ingår

Av: Henry Notaker

Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 15 tim., 35 min.

Utförlig titel: Gastronomi : till bords med historien

Orginaltitel: Gastronomi

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qca, Mxk

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1988" "Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987"

Medienummer: C21949

Översättare: Lena Hjohlman

Kontaktar servern... Ladda om sidan