Gastronomi : till bords med historien
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Den finare matlagningskonstens historia ur en mängd aspekter. Lyxmat, fattigmat, bordsskick, kokbokens historia m m på skilda håll i tid och rum, beskrivs på ett underhållande sätt. Matkulturen ses som en spegling av kulturmönster och samhällsklass, politik och religion. Enstaka gamla recept ingår
Av: Henry Notaker
Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 15 tim., 35 min.
Utförlig titel: Gastronomi : till bords med historien
Orginaltitel: Gastronomi
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qca, Mxk
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1988" "Inläst ur: Stockholm : Atlantis, 1987"
Medienummer: C21949
Översättare: Lena Hjohlman