Gå till huvudinnehåll

Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Ett gott vin till maten förhöjer måltiden och konsten att kombinera mat och vin kan alla lära sig. Förf. beskriver pedagogiskt åtta olika druvsorter och dess karaktärer, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. En mängd enkla recept på rätter som går väl ihop med respektive druvor ingår

Av: Jens Dolk, Liselotte Forslin

Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 50 min.

Utförlig titel: Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

Orginaltitel: Kombinera mat och vin

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Kakao, 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcaa, Qcaf

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Malmö : Kakao, 2000"

Medienummer: C17032