Gå till huvudinnehåll

Det goda sovjetiska köket : minnen, mat och längtan

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Här skildrar Anya von Bremzen, en av USA:s mest kända matskribenter, Ryssland från 1910-talet och en bit in på 2000- talet, ur sitt eget och hennes familjs perspektiv så långt som tre generationer tillbaka. Hon växte själv upp i Sovjetunionen och den röda tråden i berättelsen är matens stora betydelse både för hennes familj och för landet i stort. I boken ingår tio recept som representerar mat från tio olika decennier

Inläsare: Qina, HermanssonQina Hermansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 17 tim., 9 min.

Utförlig titel: Det goda sovjetiska köket : minnen, mat och längtan

Orginaltitel: Mastering the art of Soviet cooking

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : 2244, [2014]. ISBN 978-91-86729-50-9, 91-86729-50-0 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789186729509

Klassifikation: Lz Von Bremzen, Anya

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : 2244, 2014. ISBN 978-91-86729-50-9, 91-86729-50-0 (genererat)"

Medienummer: CA18499

Översättare: Åsa Jonason