Det goda sovjetiska köket : minnen, mat och längtan
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här skildrar Anya von Bremzen, en av USA:s mest kända matskribenter, Ryssland från 1910-talet och en bit in på 2000- talet, ur sitt eget och hennes familjs perspektiv så långt som tre generationer tillbaka. Hon växte själv upp i Sovjetunionen och den röda tråden i berättelsen är matens stora betydelse både för hennes familj och för landet i stort. I boken ingår tio recept som representerar mat från tio olika decennier
Inläsare: Qina, HermanssonQina Hermansson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 17 tim., 9 min.
Utförlig titel: Det goda sovjetiska köket : minnen, mat och längtan
Orginaltitel: Mastering the art of Soviet cooking
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : 2244, [2014]. ISBN 978-91-86729-50-9, 91-86729-50-0 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789186729509
Klassifikation: Lz Von Bremzen, Anya
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : 2244, 2014. ISBN 978-91-86729-50-9, 91-86729-50-0 (genererat)"
Medienummer: CA18499
Översättare: Åsa Jonason