Svensk allmogekost
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
N.K., 1867-1924, folklivsforskare, inventerade och dokumenterade det svenska kosthållet kring sekelskiftet. Hans bok, utgiven första gången 1919, består av 2 delar: vegetarisk allmogekost samt animalisk allmogekost, med avsnitt om hur man bryggde öl, gjorde brännvin och odlade tobak i gamla tiders Sverige. 1:a delen innehåller en landskapsvis genomgång av kosthållning, metoder, hjälpmedel
Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 32 tim., 52 min.
Utförlig titel: Svensk allmogekost
Förlaga: Inläst ur: Faks. uppl. Stockholm : Carlsson, 1989
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Mxk-c
Anmärkning: "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Faks. uppl. Stockholm : Carlsson, 1989" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C24257