Gå till huvudinnehåll

Svensk allmogekost

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

N.K., 1867-1924, folklivsforskare, inventerade och dokumenterade det svenska kosthållet kring sekelskiftet. Hans bok, utgiven första gången 1919, består av 2 delar: vegetarisk allmogekost samt animalisk allmogekost, med avsnitt om hur man bryggde öl, gjorde brännvin och odlade tobak i gamla tiders Sverige. 1:a delen innehåller en landskapsvis genomgång av kosthållning, metoder, hjälpmedel

Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 32 tim., 52 min.

Utförlig titel: Svensk allmogekost

Förlaga: Inläst ur: Faks. uppl. Stockholm : Carlsson, 1989

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Mxk-c

Anmärkning: "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Faks. uppl. Stockholm : Carlsson, 1989" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C24257