Culinaria Ungern
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Med utgångspunkt i de olika geografiska regionerna Pustan, Budapest med omgivningar, norra Ungern och Transdanubien presenteras det ungerska kökets rätter: från gulasch, kåldolmar och langos till traditionella tårtor och bakverk. Innehåller förutom cirka 200 recept även reportage kring vinodling, påsk- och julfirande, bröllop samt framställning av olika råvaror. Svenskt och ungerskt receptregister ingår. Inläst ur Könemann, 2000
Av: Anikó Gergely
Inläsare: Per Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 16 tim., 40 min.
Utförlig titel: Culinaria Ungern
Orginaltitel: Ungarische Spezialitäten
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcabd-fc, Qcabd-fc/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000 Boken ingår i serien: Culinaria Bokens omslagstitel: Ungerska specialiteter
Filstorlek: 346 MB
Medienummer: C19026
Översättare: Ulf Gyllenhak, Ann-Sofie Gyllenhak