Culinaria Ungern

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Med utgångspunkt i de olika geografiska regionerna Pustan, Budapest med omgivningar, norra Ungern och Transdanubien presenteras det ungerska kökets rätter: från gulasch, kåldolmar och langos till traditionella tårtor och bakverk. Innehåller förutom cirka 200 recept även reportage kring vinodling, påsk- och julfirande, bröllop samt framställning av olika råvaror. Svenskt och ungerskt receptregister ingår. Inläst ur Könemann, 2000

Av: Anikó Gergely

Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 16 tim., 40 min.

Utförlig titel: Culinaria Ungern

Orginaltitel: Ungarische Spezialitäten

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabd-fc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000" "Boken ingår i serien: Culinaria" "Bokens omslagstitel: Ungerska specialiteter"

Medienummer: C19026

Översättare: Ulf Gyllenhak

Kontaktar servern... Ladda om sidan