Culinaria Ungern
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Med utgångspunkt i de olika geografiska regionerna Pustan, Budapest med omgivningar, norra Ungern och Transdanubien presenteras det ungerska kökets rätter: från gulasch, kåldolmar och langos till traditionella tårtor och bakverk. Innehåller förutom cirka 200 recept även reportage kring vinodling, påsk- och julfirande, bröllop samt framställning av olika råvaror. Svenskt och ungerskt receptregister ingår. Inläst ur Könemann, 2000
Av: Anikó Gergely
Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 16 tim., 40 min.
Utförlig titel: Culinaria Ungern
Orginaltitel: Ungarische Spezialitäten
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcabd-fc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000" "Boken ingår i serien: Culinaria" "Bokens omslagstitel: Ungerska specialiteter"
Medienummer: C19026
Översättare: Ulf Gyllenhak