Gå till huvudinnehåll

Culinaria Ungern

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Med utgångspunkt i de olika geografiska regionerna Pustan, Budapest med omgivningar, norra Ungern och Transdanubien presenteras det ungerska kökets rätter: från gulasch, kåldolmar och langos till traditionella tårtor och bakverk. Innehåller förutom cirka 200 recept även reportage kring vinodling, påsk- och julfirande, bröllop samt framställning av olika råvaror. Svenskt och ungerskt receptregister ingår. Inläst ur Könemann, 2000

Av: Anikó Gergely

Inläsare: Per Godenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 16 tim., 40 min.

Utförlig titel: Culinaria Ungern

Orginaltitel: Ungarische Spezialitäten

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Qcabd-fc, Qcabd-fc/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000 Boken ingår i serien: Culinaria Bokens omslagstitel: Ungerska specialiteter

Filstorlek: 346 MB

Medienummer: C19026

Översättare: Ulf Gyllenhak, Ann-Sofie Gyllenhak