Gå till huvudinnehåll

Levande bröd : [bakat på ursprungligt sätt]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Levande bröd bakas på mjöl, där sädeskornets alla beståndsdelar finns med - grodden är speciellt viktig. Grundrecept ges och förklaringar till varför degen bär sig åt som den gör. Recept på matbröd, kaffebröd, pannkakor, pajer, kex och annat smått och gott. Inledningsvis finns noggranna anvisningar, men receptdelen förutsätter en viss bakvana

Av: Edward Espe Brown

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 23 min.

Utförlig titel: Levande bröd : [bakat på ursprungligt sätt]

Orginaltitel: The Tassajara bread book

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1976

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Stockholm : W&W, 1976" "Boken ingår i serien: Den moderna handboken"

Medienummer: C61524

Översättare: Gunilla Lonæus