Levande bröd : [bakat på ursprungligt sätt]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Levande bröd bakas på mjöl, där sädeskornets alla beståndsdelar finns med - grodden är speciellt viktig. Grundrecept ges och förklaringar till varför degen bär sig åt som den gör. Recept på matbröd, kaffebröd, pannkakor, pajer, kex och annat smått och gott. Inledningsvis finns noggranna anvisningar, men receptdelen förutsätter en viss bakvana
Av: Edward Espe Brown
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 23 min.
Utförlig titel: Levande bröd : [bakat på ursprungligt sätt]
Orginaltitel: The Tassajara bread book
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1976
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Stockholm : W&W, 1976" "Boken ingår i serien: Den moderna handboken"
Medienummer: C61524
Översättare: Gunilla Lonæus