Gå till huvudinnehåll

Mat som håller dig ung : [100 nyttigheter som vrider tillbaka klockan]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Om vi äter naturlig och näringsriktig mat hjälper vi kroppen att hålla sig frisk. Vi höjer energinivån, stärker immunförsvaret och ökar motståndskraften mot infektioner. Kunskap om rätt mat är viktig för att förhindra hjärt- och kärlsjukdomar, ögonsjukdomar, benskörhet, ledinflammation och högt blodtryck. Här får vi ta del av 100 beprövade nyttigheter, som ger energi och förhindrar åldersrelaterade åkommor. Förlaga: W&W, 2007

Av: Sarah Merson

Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 22 min.

Utförlig titel: Mat som håller dig ung : [100 nyttigheter som vrider tillbaka klockan]

Orginaltitel: Top 100 foods for a younger you

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2007. ISBN 978-91-46-21373-4, 91-46-21373-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011

Förlagans ISBN: 9789146213734

Klassifikation: Vmb, Vcc, Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2007. ISBN 978-91-46-21373-4, 91-46-21373-2 (genererat)" "Boken ingår i serien: Lev nu"

Medienummer: C99097

Översättare: Micka Andersson