Mat som håller dig ung : [100 nyttigheter som vrider tillbaka klockan]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Om vi äter naturlig och näringsriktig mat hjälper vi kroppen att hålla sig frisk. Vi höjer energinivån, stärker immunförsvaret och ökar motståndskraften mot infektioner. Kunskap om rätt mat är viktig för att förhindra hjärt- och kärlsjukdomar, ögonsjukdomar, benskörhet, ledinflammation och högt blodtryck. Här får vi ta del av 100 beprövade nyttigheter, som ger energi och förhindrar åldersrelaterade åkommor. Förlaga: W&W, 2007
Av: Sarah Merson
Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 22 min.
Utförlig titel: Mat som håller dig ung : [100 nyttigheter som vrider tillbaka klockan]
Orginaltitel: Top 100 foods for a younger you
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2007. ISBN 978-91-46-21373-4, 91-46-21373-2 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789146213734
Klassifikation: Vmb, Vcc, Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2007. ISBN 978-91-46-21373-4, 91-46-21373-2 (genererat)" "Boken ingår i serien: Lev nu"
Medienummer: C99097
Översättare: Micka Andersson