Gå till huvudinnehåll

Cajsa Warg, Hiram och de andra : om svenska kokboksförfattarinnor : med 65 recept

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Om ett tjugotal kända och okända kokboksförfattarinnor, deras väg in i matens värld och de idéer som präglat svensk matkultur. Här finns Cajsa Warg, men också 1800-talets Gustava Björklund, Sara Charlotta Götrek, 1900-talsklassikerna Hemmets kokbok, Hemmets stora kokbok och Stora kokboken, Ria Wägner, Hiram och Pernilla Tunberger. 65 recept från 1700-tal till sent 1900-tal ingår. Kulturhistoria på ämnet matlagning. Inläst ur Ordalaget, 2000

Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 41 min.

Utförlig titel: Cajsa Warg, Hiram och de andra : om svenska kokboksförfattarinnor : med 65 recept

Orginaltitel: Cajsa Warg, Hiram och de andra

Förlaga: Inläst ur: Bromma : Ordalaget, 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2005

Klassifikation: Qca, Ls-c.qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Bromma : Ordalaget, 2000"

Medienummer: C45672