Gå till huvudinnehåll

Sill & strömming

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En kokbok med mer än 100 recept på sill, strömming, husmanskost och delikatessmat, ansjovis, böckling, matjessill, surströmming och tapas. Allt med sill och strömming som bas. L.M. har med 50 år i branschen hunnit med flera böcker, restauranger och krogar och har dessutom utnämnts till Kockarnas Kock två gånger. Boken avslutas med tillbehör som kryddor, ostar, knäckebröd, brännvin och öl. En bok att inspireras av. Inläst ur Prisma, 2005

Av: Leif Mannerström

Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 24 min.

Utförlig titel: Sill & strömming

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2005. ISBN 91-518-4460-5, 978-91-518-4460-2 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Förlagans ISBN: 9151844605

Klassifikation: Qcaal

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2005. ISBN 91-518-4460-5, 978-91-518-4460-2 (genererat)"

Medienummer: C65883