Sill & strömming
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En kokbok med mer än 100 recept på sill, strömming, husmanskost och delikatessmat, ansjovis, böckling, matjessill, surströmming och tapas. Allt med sill och strömming som bas. L.M. har med 50 år i branschen hunnit med flera böcker, restauranger och krogar och har dessutom utnämnts till Kockarnas Kock två gånger. Boken avslutas med tillbehör som kryddor, ostar, knäckebröd, brännvin och öl. En bok att inspireras av. Inläst ur Prisma, 2005
Av: Leif Mannerström
Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 24 min.
Utförlig titel: Sill & strömming
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2005. ISBN 91-518-4460-5, 978-91-518-4460-2 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Förlagans ISBN: 9151844605
Klassifikation: Qcaal
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2005. ISBN 91-518-4460-5, 978-91-518-4460-2 (genererat)"
Medienummer: C65883