Gå till huvudinnehåll

Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Sébastien Boudet, bagare i tredje generationen, driver Petite France, ett kafé på Kungsholmen. Här delar han med sig av sina familjerecept på surdegsbröd, söta bakverk, desserter, sydfranska maträtter, dressingar, såser och röror. År 2013 utsågs boken av Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket"

Av: Sébastien Boudet

Inläsare: Christer, BjärehagChrister Bjärehag

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 59 min.

Utförlig titel: Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek

Orginaltitel: Den franske bagaren

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-236-2, 91-7424-236-9 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789174242362

Klassifikation: Qcae, Qcabd-j

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-236-2, 91-7424-236-9 (genererat)"

Medienummer: CA21667