Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Sébastien Boudet, bagare i tredje generationen, driver Petite France, ett kafé på Kungsholmen. Här delar han med sig av sina familjerecept på surdegsbröd, söta bakverk, desserter, sydfranska maträtter, dressingar, såser och röror. År 2013 utsågs boken av Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket"
Av: Sébastien Boudet
Inläsare: Christer, BjärehagChrister Bjärehag
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 59 min.
Utförlig titel: Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
Orginaltitel: Den franske bagaren
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-236-2, 91-7424-236-9 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789174242362
Klassifikation: Qcae, Qcabd-j
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-236-2, 91-7424-236-9 (genererat)"
Medienummer: CA21667