Gå till huvudinnehåll

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning, känslor och naturen

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En bakbok med kapitel indelade efter säsong: vårlängtan, försommar, högsommar, sensommar, höstskörd och vintervila. My Feldt är konditor och driver till vardags ett bageri. 2017 tilldelades hon Svenska gastronomipriset. Boken innehåller förutom cirka sjuttio recept på allt från pajer och bullar till saft och godis, även hennes tankar om hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Av: My Feldt

Inläsare: Kristina, BäckmanKristina Bäckman

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 55 min.; 280 sidor

Utförlig titel: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning, känslor och naturen

Orginaltitel: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018

Förlagans ISBN: 9789174246841

Klassifikation: Qcae, Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 55 min.; 280 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1"

Filstorlek: 150 MB

Medienummer: CA39210