Roten till det goda : rätter med rotsaker
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Presentation av ett tiotal olika sorters rotsaker med vegetariska recept för både vardag och fest. Det är dels lite ovanligare rötter som rättika, svartrot, persiljerot, jordärtskocka och majrova, men även potatis, rödbetor och morötter har ett eget avsnitt. Recepten kompletteras med tips på tillbehör som kött eller korv av olika slag. Förlaga: ICA, 2008
Inläsare: Qina, HermanssonQina Hermansson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 1 tim., 24 min.
Utförlig titel: Roten till det goda : rätter med rotsaker
Orginaltitel: Roten till det goda
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2008. ISBN 978-91-534-2884-8, 91-534-2884-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2009
Förlagans ISBN: 9789153428848
Klassifikation: Qcaad
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 24 min. : mono; 108 s. : ill." "Inläst ur: Västerås : ICA, 2008. ISBN 978-91-534-2884-8, 91-534-2884-6 (genererat)"
Filstorlek: 36 MB
Medienummer: C90401