Gå till huvudinnehåll

Roten till det goda : rätter med rotsaker

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Presentation av ett tiotal olika sorters rotsaker med vegetariska recept för både vardag och fest. Det är dels lite ovanligare rötter som rättika, svartrot, persiljerot, jordärtskocka och majrova, men även potatis, rödbetor och morötter har ett eget avsnitt. Recepten kompletteras med tips på tillbehör som kött eller korv av olika slag. Förlaga: ICA, 2008

Inläsare: Qina, HermanssonQina Hermansson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 1 tim., 24 min.

Utförlig titel: Roten till det goda : rätter med rotsaker

Orginaltitel: Roten till det goda

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2008. ISBN 978-91-534-2884-8, 91-534-2884-6 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2009

Förlagans ISBN: 9789153428848

Klassifikation: Qcaad

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 24 min. : mono; 108 s. : ill." "Inläst ur: Västerås : ICA, 2008. ISBN 978-91-534-2884-8, 91-534-2884-6 (genererat)"

Filstorlek: 36 MB

Medienummer: C90401