Ur den lappländska naturens skafferi
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Ovanlig matbok som är en kombination av kulturhistoria, näringslära och kokbok, med recept som belyser Lapplands lokala matkultur. Indelad i avsnitt som utgår från råvarorna: mjöl, mjölk, svamp, vilt, fågel, fisk, bär o.s.v. Varje avsnitt inleds med intressanta uppgifter om skörd, historisk användning och nutida plats i kosten. Även avsnitt om att bevara mat och menyförslag
Av: Anita Rehnberg
Inläsare: Margareta Lithén
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 38 min.
Utförlig titel: Ur den lappländska naturens skafferi
Förlaga: Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-cci, Qcabd-cci/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994 Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993
Filstorlek: 138 MB
Medienummer: C61771