Ur den lappländska naturens skafferi

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Ovanlig matbok som är en kombination av kulturhistoria, näringslära och kokbok, med recept som belyser Lapplands lokala matkultur. Indelad i avsnitt som utgår från råvarorna: mjöl, mjölk, svamp, vilt, fågel, fisk, bär o.s.v. Varje avsnitt inleds med intressanta uppgifter om skörd, historisk användning och nutida plats i kosten. Även avsnitt om att bevara mat och menyförslag

Av: Anita Rehnberg

Inläsare: Margareta, LithénMargareta Lithén

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 38 min.

Utförlig titel: Ur den lappländska naturens skafferi

Förlaga: Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-cci

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993"

Medienummer: C61771

Kontaktar servern... Ladda om sidan