Gå till huvudinnehåll

Ur den lappländska naturens skafferi

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Ovanlig matbok som är en kombination av kulturhistoria, näringslära och kokbok, med recept som belyser Lapplands lokala matkultur. Indelad i avsnitt som utgår från råvarorna: mjöl, mjölk, svamp, vilt, fågel, fisk, bär o.s.v. Varje avsnitt inleds med intressanta uppgifter om skörd, historisk användning och nutida plats i kosten. Även avsnitt om att bevara mat och menyförslag

Av: Anita Rehnberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 38 min.

Utförlig titel: Ur den lappländska naturens skafferi

Förlaga: Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-cci, Qcabd-cci/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994 Inläst ur: Bjästa : Cewe, 1993

Filstorlek: 138 MB

Medienummer: C61771